Google Adwords

  • Voucher Google AdWords

De ce SA NU cumperi vouchere Google Adwords

Google a stiut intotdeauna cum sa-si atraga clientii si cum sa-si protejeze agentii de publicitate. De-alungul timpului a facut diverse actiuni prin care sa-si apropie clientii. Una dintre aceste actiuni este aceea de a oferi vouchere de anumita valoare pentru clientii noi. Din pacate, informarea insuficienta a utilizatorilor a dus la crearea unei piete ilegale a voucherelor AdWords. Cumpararea acestor voucher nu numai ca nu te va ajuta, dar vei sfarsi prin a fi penalizat pe termen lung.

  • Adwords Quality Score

Quality Score - Ce este si cum influenteaza campania

Adwords Quality Score sau pe romaneste "scorul de calitate" este un factor foarte important in orice campanie adwords intrucat, in functie de gradul acestuia, anunturile noastre pot fi pozitionate intr-o treapta superioara la un cost mai mic sau pot deveni adevarate gauri in buget.

Ad Rank - pozitia anunturilor tale

Ad Rank sau pozitia pe care este afisat anuntul tau in rezultatele platite din Google este determinata de o serie de factori cum ar fi suma licitata pentru un clikc, scorul de calitate (quality score) si mai nou de catre modul in care performeaza sitelink-urile, adica link-urile suplimentare catre pagini din site-ul tau care se afiseaza odata cu anuntul promovat.