Audit Cont Google AdWords

Ce Presupune un Audit Google AdWords ?

In primul rand este important sa stim CE este un audit Google AdWords si DE CE il realizam GRATUIT. Analiza unui cont Google AdWords este o actiune care implica studierea amanuntita a modului in care campaniile, anunturile si expresiile cheie sunt setate sa functioneze, prin urmare presupune si o perioada de munca din partea unui specialist.


Ce este un audit Google AdWords ?

Auditul pe care il oferim reprezinta o analiza exacta a contului tau AdWords, a campaniilor, anunturilor si expresiilor cheie din cont precum si a setarilor generale si a modului in care acestea interactioneaza pentru a afisa anunturile tale in cautarile Google.

De ce sa faci un audit Google AdWords?

O analiza de acest fel este foarte importanta pentru ca iti ofera un diagnostic clar al contului tau AdWords. Vei vedea astfel unde sunt problemele care genereaza trafic de slaba calitate sau zonele unde se consuma bugetul fara rezultate relevante.

De ce oferim GRATUIT auditul Google AdWords?

Oferim gratuit si fara obligatii contractuale sau financiare tuturor acelora care doresc sa cunoasca situatia exacta a contului lor AdWords si o facem atat pentru a intinde o mana de ajutor celor aflati la inceput de drum cat si pentru a oferi o dovada a profesionalismului nostru.

Cum se realizeaza auditul?

Pentru a putea analiza datele din contul tau este nevoie sa avem acces la acesta, prin legarea contului nostru de Agentie la contul tau Adwords. Operatiunea se desfasoara in deplina siguranta si confidentialitate, datele analizate fiindu-ti furnizate doar tie. Pentru cei mai sceptici ;) avem pregatit un contract de confidentialitate care garanteaza protectia datelor analizate, fara a te implica financiar.

Ce analizam la contul tau?

Analiza completa este complexa si implica in general studierea campaniilor, anunturilor, expresiilor cheie utilizate, a modului de alocare a bugetului, a felului in care iti targetezi vizitatorii geografic, demografic si orar precum si a surselor de trafic, dar nu se limiteaza la acestea.

Ce vei obtine in urma acestui audit?

In urma analizei pe care o vom efectua vei primi un document pdf in care iti vom puncta punctele tari si punctele slabe din modul in care ti-ai organizat contul pana acum si iti vom propune solutii eficiente de optimizare a acestuia.